Winter aanbieding

Beste Gasten en belangstellende.

2020 was een dramatische jaar voor vele van ons, de corona crisis sloeg hard toe.
Door het beschikbaar komen van een vaccin en de voortgang van het vaccineren ziet het erna uit dat we tweede helft van 2021 weer vakantie plannen kunnen maken.
Wij snakken weer naar een bezoek aan Costa Natura, de warme zon en het “goede Spaanse leven”.
Wij kijken ook weer uit naar de komst van onze gasten, niet alleen wij,  maar ook de medewerkers van Costa Natura, de Brasserie (Anita) en the Kiosk (Wanda) om U het weer naar de zin te maken.
Om het aantrekkelijk te maken hebben wij als eigenaren van appartementen 851 en 852 besloten voor de winter van 2021/2022 onze verhuurprijzen forst te verlagen en deze appartementen zowel separaat als gecombineerd te verhuren. Zo kunt U kiezen uit een 2, 4 of een 6 persoons appartement.  (deze appartementen zijn  gescheiden met een hoteldeur)
Tevens bieden wij U het appartement 852 (eventueel in combinatie met 851) aan zonder hotelservice  in de wintermaanden
De tarieven zijn inclusief eindschoonmaak. Bed en badlinnen is aanwezig, terwijl in appartement 852 een wasmachine en droger beschikbaar is. Voor de winterperiode met een huurperiode van minimaal 4 weken in de periode 1/9/2021 tot 1/4/2022 bieden wij  een gereduceerde prijs.
Uiteraard met de afspraak, dat indien en laten we dit niet hopen vanwege corona nog niet verantwoord is om te reizen u de boeking kosteloos kunt wijzigen.
Appartement 851 is recentelijk gerenoveerd, met o.a. een nieuw terras, nieuwe schuifdeuren en interieur.
Ook in appartement 852 zijn de schuifdeuren vervangen is de slaapkamer gemoderniseerd en deels het meubilair vervangen.
Kortom de appartementen en het park zien er pico-bello uit !!!
Bent u toe aan een vakantie in Costa Natura, maak dan gebruik van onze winter opstart aanbieding. Vraag naar onze tarievenlijst.

Wij hopen u als gast te mogen ontvangen

Heeft U vragen, wij zijn te bereiken onder telefoon nummer 0031 652310409

Met naturistische groet

William& Marjan Schouten

Jochem  & Anna Schouten